Kort boganmeldelse: Tritonus – En skærgårdsfortælling af Kjell Westö

En bog om at være mand – og om prioriteter når man ikke er så ung som man har været…

Kjell Westö: Tritonus. En skærgårdsfortælling (2020)
Oversat fra finlandssvensk af Jesper Klint Kistorp
Gutkind Forlag, København 2020

Rating: 5 out of 5.

En af de bedste bøger jeg har læst i år…! – Jeg husker den bedre end så mange andre 🙂

Mange bøger i disse år handler om kvinder og deres vilkår. Denne handler om midaldrende mænd, og selv om jeg ikke er dirigent eller koncertmusiker eller bygger et stort sommerhus i den smukke finske skærgård, kan jeg følge mange af de følelser og tanker i forhold til arbejde, køn og socialt liv der kommer til udtryk hos bogens to hovedpersoner… Jeg synes romanen når dybt og har for mig givet anledning til megen eftertanke…

Jeg har ikke læst Kjell Westö før, men jeg vil bestemt følge ham fremover..

5 kommentarer til “Kort boganmeldelse: Tritonus – En skærgårdsfortælling af Kjell Westö”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: