Serienyt: HBO’s amerikanske dramasucces ‘Succession’ er tilbage…

HBO’s Emmyvindende serie ‘Succession’ kommer nu med en tredje sæson. Anmeldelserne er i top…

Hvad er det der gør at jeg i øjeblikket aften efter aften lader mig fascinere af nogle usympatiske og egoistiske røvhuller, den ene værre end den anden? Jeg ved det ikke rigtig, men serien er uhyre velskrevet – et herligt manuskript -… i et undertiden noget uplejet sprog 🙂 , fint tempo og med eminente skuespillere – hvilket betyder at personerne godt nok er øretæveindbydende – men ikke uden charme…

Frederik Dirks Gottlieb gør sig på dr.dk de samme overvejelser og skriver bl.a.:

(…) Handler det i virkeligheden om os selv, når vi hepper på dem, der tør gå mod strømmen og handle egoistisk og nådesløst? Eller er det bare mere underholdende at lade os fascinere af tvivlsomme typer i skæve miljøer?
Da jeg så første sæson af ‘Succession’ i 2018, var mængden af usympatiske personer næsten for meget. Den ene figur var hele tiden mere arrogant end den anden, til et punkt hvor det føltes, som om de helst ville have, at jeg slukkede for serien.
Indtil det gik op for mig, at ‘Succession’ ikke (kun) er en dramaserie, men derimod i høj grad en afart af komedieserier som ‘Seinfeld’ og ‘It’s Always Sunny in Philadelphia’, hvor figurerne er så egoistiske, at det med tiden bliver morsomt. (…)Det samme gør sig gældende i ‘Succession’, der bedst kan beskrives som en blanding af ‘Arvingerne’, ‘Seinfeld’ og ‘Dollars’ (…)

“Niveauet er tårnhøjt! En af de bedste dra­ma­se­rier lige nu er tilbage med et brag”

“HBO’s Emmy-vindende dramaserie ‘Succession’ er tilbage i storform”

Frederik Dirks Gottlieb på Dr.dk

De to første sæsoner af serien kan selvfølgelig stadig ses på HBO Max

Links

Bonusinfo:

HBO’s præsentation af serien: “Power, politics, money…it’s all in the family in this provocative, funny series about a highly dysfunctional dynasty. When Logan Roy (Brian Cox), CEO of one of the world’s largest media and entertainment conglomerates, considers retirement, each of his four grown children follows a personal agenda that doesn’t always sync with those of their siblings–or of their father.”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: