Serienyt: To nye dramasatsninger fra Sverige og Tyskland klar med danske undertekster…

Svensk krimidrama med en række kendte skuespillere i rollerne og imponerende tysk koldkrigsdrama… To nye ambitiøse satsninger kan nu streames i Danmark

Asta Kamma August, datter af Pernilla August og Bille August, har rollen som den unge Annie

Svensk TV har i januar premiere på en kæmpe satsning med en række af Sveriges kendteste skuespillere i rollerne. Serien ’Hændelser ved vand’ er baseret på Kerstin Ekmans internationale bestseller af samme navn fra 1993, og foran kameraet står en række stærke navne fra den svenske og danske film- og tv-branche. Rolf Lassgård, Pernilla August, Asta Kamma August og Magnus Krepper leverer i følge foromtalen endnu engang en pragtpræstation.

Serien er et krimidrama der fører os tilbage til en mild midsommeraften i begyndelsen af 70’erne hvor den lyse nat kun er få timer lang. Her ankommer Annie med sin seksårige datter Mia til det nordlige Sverige nær den lille by Svartvattnet. Da Annies kæreste Dan mod forventning ikke henter dem ved bussen, begiver de sig alene ud i skoven for at finde Stjärnberg-kollektivet hvor de som familie skal starte et nyt liv midt i naturen. På vej dertil – blandt moser og myg – finder Annie og hendes datter to blodige lig i et telt ved elvbredden. Da politiet forsøger at efterforske sagen, er lokalbefolkningen tavse… Læs videre her

Det første afsnit af den seksdelte serie kan ses og streames fra søndag d. 15. januar kl. 21.00 på SVT1. Du kan holde dig opdateret om de næste afsnit af serien i tv-guiden her. Alle afsnit bliver vist med danske undertekster.


Tyskland er kendt for sine imponerende historiske dramaer. Serier som ‘Babylon Berlin’, ‘Vores mødre, vores fædre’, ‘Brændpunkt Berlin’, ‘Tannbach – Den delte by‘, ‘Overløberen‘ m.fl. er alle anmelderroste produktioner der skildrer voldsomme begivenheder i Tyskland under og efter Anden verdenskrig.

Nu er ARD klar med næste skud på stammen: ‘Bonn – Gamle venner, nye fjender’. Serien tager os ind i en epoke hvor grundstenene for Tysklands videre udvikling blev lagt og er en spændingsfyldt serie der byder på politiske intriger, mørke historier og ikke mindst et historisk indblik i et mindre kendt kapitel i den unge Bonn-republiks historie. Læs nærmere om historien her.

Serien har premiere 17. januar kl. 20.15 på ARD hvor episode 1 og 2 bliver sendt. Episode 3 og 4 følger onsdag d. 18. januar, mens de afsluttende 2 episoder, 5 og 6, sendes 24. januar.

Serien kan efter endt udsendelse streames hos flere tv-udbydere i op til tre måneder.

.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: