Serie-nyt: Tre nye danske tv-serier undervejs…

Er du til tv-serier og til folk som Søren Sveistrup (‘Forbrydelsen’), Lone Scherfig og Thomas Vinterberg, er der spændende nyheder på vej…

Mikkel Boe Følsgaard og Danica Curcic har hovedrollerne i den kommende serie ‘Kastanjemanden’

Skaberen af ‘Forbrydelsen‘ er tilbage med ‘Kastanjemanden’, en uhyggelig Netflix-krimiserie der ligner en blanding af Nordic Noir og ‘True Detective

Serien bygger på en roman af Søren Sveistrup der før han kastede sig ud i tilværelsen som romanforfatter blev kendt som manden bag DR-serien Forbrydelsen.

Der er samme uhyggelige grundstemning i Kastanjemanden hvor Danica Curcic og Mikkel Boe Følsgaard spiller hovedrollerne som to efterforskere der kommer på en brutal opgave.

Jeg har læst romanen der er fremragende: Velskrevet, uforudsigelig, grum… Kan serien leve op til det, kan vi glæde os..

Officiel teaser….

Læs mere om serien ‘Kastanjemanden’ her


Lone Scherfig og Sofie Gråbøl skal stå henholdsvis bag og foran kameraet når optagelserne til en ny TV 2-serie starter i denne måned

To af Danmarks førende filmkvinder, instruktør Lone Scherfig og skuespiller Sofie Gråbøl, er på vej med en tv-serie om livet på et moderne, dansk supersygehus.

Optagelsen begynder i denne måned, og serien forventes at få premiere på TV 2 i 2022. Det er en stor samtidsfortælling om livet på et moderne, dansk supersygehus, og hovedrollen som jordemoder skal spilles af Sofie Gråbøl.

”Min ambition er, at serien føles kvalitetsbetonet og bevægende og kan bidrage til fortællingen om vores samfund både politisk og menneskeligt,” udtaler Lone Scherfig i en pressemeddelelse fra TV 2.

”Vi befinder os på fødeafdelingen på et helt nyt supersygehus, en pulserende evighedsmaskine – et tilsyneladende kaos, der skaber liv og spejler nutidens Danmark.”


Thomas Vinterberg skal udnytte sit talent for at skabe rammende skæbnehistorier når han for første gang kaster sig ud i serieformatet for TV 2

Thomas Vinterberg laver sci-fi-serie for TV 2

I sin første tv-serie ‘Familier som vores‘ fortæller instruktøren en højaktuel og skræmmende historie om et Danmark ødelagt af stigende vandstand.

Læs mere her om Vinterbergs projekt


One thought on “Serie-nyt: Tre nye danske tv-serier undervejs…”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: