Serienyt: ’Kastanjemanden’ får fremragende anmeldelser…

Søren Svejstrups nye krimiserie ‘Kastanjemanden’ er i følge anmelderne “nordic noir” af internationalt format og på højde med ‘Forbrydelsen’ og ‘Broen’…

DANICA CURCIC I ‘KASTANJEMANDEN’. (FOTO: TINE HARDEN)

Fra i dag onsdag 29. september kan vi se Søren Svejstrups nye krimiserie ‘Kastanjemanden’Netflix. Ud fra anmeldelserne at dømme kan vi virkelig glæde os…

Dagbladet Politikens anmelder Nanna Frank Rasmussen er vild i varmen:
’Kastanjemanden’ er noget af det bedste krimi på tv siden ’Forbrydelsen’. Søren Sveistrup sætter Danmark på det gigantiske streamingverdenskort med eminent spillet serie om opklaringen af en stribe bestialske drab på kvinder.

Hun fortsætter:
Det værste ved Netflix’ filmatisering af krimien ’Kastanjemanden’ er, at Søren Sveistrup endnu ikke har skrevet en fortsættelse til sin romansucces. For når man har slugt de seks neglebidende, bestialske og velsmurte afsnit, som serien består af, vil man stadig have mere.

Aldrig har Nordic Noir været så smukt…

Karina Adelgaard på bloggen ‘Heaven Horror’

Bo Tao Michaëlis giver serien 5 stjerner i Filmmagasinet ‘Ekko’ og skriver bl.a.: Søren Sveistrup har med Netflix i ryggen overført sin roman til en af de bedste dansktalende krimiserier i meget lang tid – original, uforudsigelig og knaldspændende.

Mikkel Bo Følsgaard og Danica Curcic i ‘Kastanjemanden’

Den længeventede serie, baseret på Søren Sveistrups bog af samme navn, har fået utrolig meget opmærksomhed allerede inden dens premiere, og det er med god grund.

For serien er så absurd god og kommer med al sandsynlighed til at skrive sig ind i seriehistorien som en af Danmarks bedste krimiserier.

Anmeldelse på bloggen ‘Vi elsker Serier’

Links:


»Det kommer til at svide fælt i huden hos DR, når streamingtjenesten med ’Kastanjemanden’ igen scorer stort. For denne gang bliver det med et grundkoncept, som DR har brugt år og licensmidler for millioner af kroner på at udvikle«

Kristian Lindberg i ‘Berlingske Tidende’

‘Kastanjemanden’ – Officiel trailer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: