Bognyt: Nicklas Brendborg: “Gopler Ældes Baglæns”

Ny bog om aldring skrevet af ung mand på 25! – og rost til skyerne af Bente Klarlund!

Nicklas Brendborg: “Gopler Ældes Baglæns”
325 sider
© Forlaget Grønningen 1 og Nicklas Brendborg
udgives 4.3. 2021

For nylig har jeg kort anmeldt Bente Klarlunds “Yngre med Årene” om aldring. Nu har Nicklas Brendborg skrevet en ny bog med samme emne “Gopler ældes Baglæns”.

Bente Klarlund anmelder denne bog i Politiken. Den handler om hvordan videnskaben kan bremse viserne på vores biologiske ur. Emnet interesserer hende – omend hun er skeptisk…

Kan hun lære noget om at snyde alderdommen af en ung mand på 25 år? Hendes svar er ja, også i den grad….

Læs anmeldelsen ved at trykke på linket nedenunder..

Forlagsbeskrivelse

I ”Gopler ældes baglæns” fortæller Nicklas Brendborg historien om videnskabens årelange kamp mod aldring og giver samtidig sine bud på, hvad der skal til for at forlænge livet.

Jagten på det lange liv blev engang ført an af kvaksalvere og eventyrere, men i dag har videnskaben lagt sig i spidsen af ræset. Det betyder, at menneskeheden for første gang nogensinde er ved at knække koden til et lang og sundt liv.  ”Gopler ældes baglæns” er Nicklas Brendborgs fortælling om hvordan videnskaben i årevis har forsket i en af menneskehedens største gåder, og hvorfor det er så komplekst et område.

Undervejs tager Nicklas Brendborg os med på en rejse til højteknologiske laboratorier, fjerne egne og andre steder, der har stor betydning for de gennembrud, videnskaben i disse år har fået på området. Vi møder samtidig zombier og gopler og lærer om andre af videnskabens spektakulære bedrifter.

Nicklas Brendborg studerer molekylærbiologi ved Københavns Universitet og er et af de mest lovende forskningstalenter på området. Udover ”Gopler ældes baglæns” har Brendborg også skrevet ”Topstudent” og medforfattet Lars Tvedes bestseller ”Supertrends”.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: