Boganmeldelse: Puk Damsgård: Arabica

Jeg synes Puk Damsgård er en eminent journalist og fremragende fortæller. Jeg linker derfor til en indbydende og inspirerende ny anmeldelelse af hendes erindringsbog og rejsebeskrivelse “Arabica” på bloggen “Mest om bøger”…

I Niebuhrs fodspor Talrige gange er Puk Damsgård dukket op i mit fjernsyn, når hun har rapporteret i DR fra Mellemøstens mange brændpunkter. Tidligere var basen Beirut, men Damsgård er rykket til Kairo, som nu er udgangspunktet for hendes rejser. Omdrejningspunktet i bogen er Yemen, der er plaget af en ødelæggende borgerkrig, hvor Saudi Arabien […]

Puk Damsgård: Arabica

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: