Bogomtale: Sally Rooney: Samtaler med venner

Har du som jeg været facineret af serien “Normale Mennesker”, dens charme og dens dybde? Sally Rooneys roman af samme navn skulle være lige så god, og jeg glæder mig til at læse den. Her en kort bogomtale fra bloggen “Ordtryk” af Rooneys meget roste debut “Samtale med venner”.

Sally Rooney fik sit danske gennembrud med “Normale mennesker”, som blev filmatiseret og vist på DR. Men hendes debutroman fra 2017 er mindst ligeså god. “Samtaler med venner” foregår i Irland med afstikkere til Sydfrankrig. Vi følger Frances og Bobbi, som begge er i starten af 20’erne og har et venskabs-kærligheds-venskabs-forhold. De møder fotografen Melissa og […]

Sally Rooney: Samtaler med venner

One thought on “Bogomtale: Sally Rooney: Samtaler med venner”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: