Biffen? – Endelig blev det tid…!

Der er lukket op igen! – Og film skal jo ses i biografen! Se mine forslag med links til anmeldelser…

Sæ kan sæderne blive fyldt op igen… 🙂

Har I som jeg savnet at kunne gå i biografen? Nu er der åbnet igen, og en lang række af spændende film venter på os – oscarvindere, danske film og andre. For film skal jo – som salig Ole Mikkelsen sagde i ‘Bogart’ – ses i biografen

Kino.dk har lavet deres favoritliste på 10 film med korte præsentationer og trailere

Jeg lægger nedenfor links til anmeldelser af film der står øverst på min personlige hitliste. Denne gang springer jeg ‘Druk over 🙂 – selv om den skal jeg selvfølgelig også se…

  • ‘Promising young woman’ blander mørk humor med brutale sandheder i form af en thriller der undersøger forholdet og den forvrængede kultur mellem mænd og kvinder i skæret af #MeToo. Et must – ikke blot pga emnet, men også pga Carey Mulligan som er en af mine favoritskuespillere. Hun simpelthen brænder gennem lærredet…
  • Oscarvinderen ‘Nomadland’ Chloé Zhaos Oscar-vinder ‘Nomadland’ med en fabelagtig Frances McDormand i hovedrollen er en subtilt samfundskritisk, fascinerende og smuk skildring af moderne nomader i USA.
  • ‘Erna i krig’. Det danske drama ‘Erna i krig‘ er en filmatisering af Erling Jepsens roman af samme navn. Den er både en krigsfilm, et drama og en finurlig skæbnefortælling om en usædvanlig kvinde der vil gøre alt for sin søn. Titelrollen spilles af altid troværdige Trine Dyrholm, mens Ulrich Thomsen og Anders W. Berthelsen ses som hendes to bejlere. Filmen er instrueret af Henrik Ruben Genz som tidligere har filmatiseret Erling Jepsens ‘Frygtelig Lykkelig’ samt ‘Gud taler Ud’
    ‘Erna i krig’ kan ligesom ‘Druk‘ streames fra ‘Grand Hjemmebio’ for 49 kr…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: