At skrive i cyberspace for…?

Jeg har udvidet mine faglige hjemmesider med debatfora og interaktive linksamlinger. Der har i den senere tid været et stigende antal besøgende (på hverdage nu typisk mellem 25 og 35). Jeg kunne egentlig godt tænke mig at komme i dialog med dem, hvem er de? Hvad kommer de efter? Finder de det de søger? Gad vide om jeg nogensinde får svar på det?

Det værste der kan ske, er at jeg må fjerne disse interaktive sider igen. Det er jo lidt pinagtigt at have sådan nogen liggende hvis ingen skriver på dem … andre end mig!

Øh…

Der er jo heller ikke mange der giver sig til kende her…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: