Serie-nyt: “Efter ti års pause er Kate Winslet tilbage i læn­ge­ven­tet serie: ‘Jeg var bange for, jeg ville fucke det hele op’”

Den nye serie med Kate Winslet (Titanic) har nu premiere på HBO. Læs interview med skuespillerinden om hendes altdominerende hovedrolle i serien…

I morgen har den længe ventede serie ‘Mare of Easttown’ med den engelske skuespiller Kate Winslet i den altdominerende hovedrolle premiere på HBO Nordic.

I miniserien ‘Mare of Easttown’ spiller Kate Winslet karakteren Mare Sheeran der er politiefterforsker i en lille by i Pennsylvania i USA. Da hun bliver sat til at efterforske en lokal mordsag, får det stor indvirken på hendes eget liv…

Jeg har tidligere omtalt serien og linket til en anmeldelse på ‘Filmmagasinet Ekko’

I forbindelse med premieren har Danmarks radio interviewet Kate Winslet om hendes rolle i serien. En rolle der var en af de mest udfordrende hun har været ude for i sin karriere. Læs her:

“Efter ti års pause er Kate Winslet tilbage i læn­ge­ven­tet serie: ‘Jeg var bange for, jeg ville fucke det hele op’”

HBO skriver om serien i sin foromtale:

Mare of Easttown’, en ny HBO-serie i syv dele, kommer på hbonordic.com 19. april. Serien følger Mare Sheehan (Kate Winslet), en detektiv fra en lille by i Pennsylvania, der efterforsker et lokalt mord, alt imens hendes eget liv er ved at gå i opløsning.

Mare of Easttown er skabt af Brad Ingelsby (The Way Back) og instrueret af Craig Zobel (The Leftovers) og udforsker den dystre side af et isoleret samfund. Udover Kate Winslet, finder vi også Julianne Nicholson (The Outsider), Jean Smart (Watchmen), Evan Peters (American Horror Story), Angourie Rice (Black Mirror) og Guy Pearce (Mildred Pierce) på rollelisten.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: