Velkommen til min nye blog… – Hvad nu Peter..?

Be yourself; Everyone else is already taken.

— Oscar Wilde.

Dette citat fra Oscar Wilde mødte mig hos WordPress da jeg ville sætte min nye blog op…

Og jeg skal finde ud af hvem jeg er nu – efter at jeg er gået på pension efter 44 år som fastansat gymnasielærer….

Hvad sker der med mit selvbillede og min tilværelse – nu da arbejdsdelen er væk? Jeg er ikke sikker på at jeg kan nøjes med som Voltaire at “dyrke min have” eller være på evig ferie… Hvad nu? – det skal jeg finde ud af…

Jeg er dog ikke narcissist :), så jeg skal nok skåne jer for det selvsmagende :). Jeg er grundlæggende en naiv optimist og har stor forståelse for et andet Oscar Wilde citat: ” Jeg kan modstå alt…. – undtagen fristelser…”.

Jeg har altid holdt af at skrive, og jeg har tidligere haft en blog på “Blogspot” som jeg med skiftende vedholdenhed har holdt ved lige. Nogle af opslagene – f.eks. fra vores rejser i Østen vil jeg flytte til denne blog fordi jeg tror de stadig kan have interesse. Folk – der har fortalt mig om deres liv… Fortællinger der undertiden kan sætte vores eget liv i perspektiv…

I øvrigt er jeg spændt på hvordan det her udvikler sig. Måske kommer jeg til at skrive for mig selv? … måske vil nogen synes det er interessant at følge mig…

Under alle omstændigheder: VELKOMMEN til at deltage i min rejse… 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: