Long time no see…

Det er længe siden jeg har skrevet på bloggen. Jeg har nok ikke haft behovet for den slags offentlige bekendelser… Eller også har jeg bare haft travlt med andre ting…

Regitze og jeg ser nu hen til vores store østenrejse. Vi rejser 2. juledag til Hong Kong, Vietnam, Cambodia og Laos og er væk hele januar. Jeg har haft så mange overtimer sidste år at dette er blevet muligt! Jeg regner med at skrive rejsebreve på turen, og mon ikke bloggen og Picasa får en rolle her?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: